AVBJUDANDE ANDRA HEMSKAPET 2020, FÖR CORONAVIRUS in Medvilla Spanje

AVBJUDANDE ANDRA HEMSKAPET 2020, FÖR CORONAVIRUS

14.03.2020

Vi har beslutat att coronavirus deltar inte i den här utgåvan av andrahemmamässan. Våra anställdas och allmänhetens säkerhet är vår högsta prioritet och vi vill därför inte ta några risker. Vi är ett litet team och vi vill garantera vår service och service till våra befintliga kunder.

Om du är intresserad av en 1-mot-1-konversation med våra suédois säljare på vårt kontor i Torrevieja. Du är välkommen från måndag till fredag på vårt kontor i Torrevieja från 10 till 14.

OBS, vi arbetar bakom stängda dörrar och tar emot dig en-till-en. Så vänligen boka en tid i förväg. Under ett besök tar vi strikt alla nödvändiga försiktighetsåtgärder för att säkerställa att detta kan göras säkert för alla.
 
Om du har några frågor, tveka inte att ställa! Vi är tillgängliga via telefon 34 965 020 104 eller info@medvillaspanje.com

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.