Font del Llop - Villor och fastigheter på Font de Llop golf in Medvilla Spanje

Font del Llop - Villor och fastigheter på Font de Llop golf

21.03.2020

Font del Llop - Villor och hus på golfanläggningen i Aspe, nära Alicante - Costa Blanca söder. I denna Golf Resort hittar du det hus som bäst passar ditt nöje och behov.

Font del Llop - Miljö

Font del Llop ligger strategiskt i hjärtat av provinsen Alicante. Det är 10 minuter från Alicante-Elche internationella flygplats. Den närmaste järnvägsstationen ligger i Alicante, 15 minuter från golfbanan. Dessutom ett modernt vägnät som förbinder det med de viktigaste städerna i Spanien. Font del LLop Golf Resort ligger 20 minuter från Medelhavets underbara oskulda stränder. Därför är temperaturen perfekt (18 ° i genomsnitt) för att spela golf och utöva andra utomhussportar med 300 soliga dagar om året. Golfbanan har också 25 km fri terräng för vandring och mountainbike.

Font del Llop - Faciliteter

Lär känna våra anläggningar på Font Del Llop golfanläggning där du hittar en rymlig och mysig ClubHouse, där du kan njuta av vår restaurangbar med en omfattande meny med internationell mat och traditionella spanska rätter baserade på Medelhavsdiet, perfekt att koppla av och återfå styrka medan du funderar på det vackra landskapet. På samma sätt erbjuder Font del Llop dig en specialiserad golfbutik med personlig rådgivningstjänst så att du har allt material du behöver inom räckhåll.

Font del Llop - golfbana

Golfbanan har 18 hål par 72, helt integrerad i landskapet i området. Med sin amerikanska design och skotska gjutning kommer den att vara perfekt för alla nivåer och typer av spelare

Font del Llop - Restaurang

Vårt komplex har en typisk medelhavsrestaurang där du kan njuta av det fantastiska spanska köket och naturligtvis stjärnrätten i vårt område: Paella (ris). Smaka på riset och vinet på restaurangens stora terrass, där du kan beundra det vackra landskapet och njuta av den varma temperaturen.

Font del Llop - Fastigheter

Villor, radhus och lägenheter med en avantgardistisk design perfekt anpassade till miljön och den naturliga atmosfären.

Respekten och bevarande av miljön har lett till en perfekt integration av projektet i den naturliga miljön, samtidigt som landskapets estetik bortskämdes och samtidigt bevarat effekterna av dess layouter.

  • Lägenhet till salu - Ditt hus med alla typer av bekvämligheter, med parkering, trädgård och pool.
  • Villor till salu - Oberoende tomter med terrass och pool med utsikt över första linjen
  • Radhus till salu - Parhus med två höjder, utomhusparkering, pool och solarium
Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.