3 Sovrum Lägenheter - takterrass i Finestrat - Nybyggnad

Finestrat, Costa Blanca norr, Spanien
405.000€

Ref: MVS-488 CBNURBSEA Pen 4 Vd F2A B5

Till Salu Finestrat - Lägenhet med 2 sovrum i Finestrat, Benidorm, Costa Blanca North

Lägenheterna är etappbyggda vilket bidrar till att mycket dagsljus släpps in och att man får en ljus bostad. Till salu bottenvåningslägenheter, lägenheter på mittenvåningen och takvåningar med två och tre sovrum. Alla modellerna har en terrass, från den minsta med en yta från 35 m2 till den största med en yta på 276 m2. Detta byggprojekt är ett av de bästa som finns just nu på Costa Blanca. Bostäderna som är till salu är de bästa utifrån vad gäller läge, kvalitet och pris.

Exklusivt bostadskomplex i ett av de bästa områdena i Finestrat med fantastisk utsikt över Medelhavet och staden Benidorms skyline. Beläget endast fem minuter från alla servicefaciliteter och dessutom nära till de viktigaste nöjesattraktionerna på Costa Blanca, som t e x nöjesparkerna Terra Mítica och Terra Natura, golfklubben Villaitana och själva staden Benidorm. Designen av bostäderna är planerad in i minsta detalj utifrån att köparen ska njuta fullt ut av den levnadsstil som kännetecknar livet vid Medelhavet med stora utomhusytor, både på den privata tomten och de gemensamma anläggningarna. Komplexet är skyddat av säkerhetsstängsel och övervakat 24 timmar om dygnet.

De gemensamma anläggningarna består av flera badområden med stora pooler både för barn och vuxna och jacuzzi. Det finns även uppvärmd inomhuspool, social club, gym, bastu, sportanläggningar och många andra anläggningar. Därutöver finns det även laddningsstationer för elbil och smart brevlådor. Bostäderna ligger på upphöjda tomter och är placerade på så sätt att man får njuta av en underbart vacker utsikt över havet.

Uppskattat pris inkl. Kostnader (Uppskattning inkluderar moms eller överföringsskatt, notarie, advokat, anmälningsavgift, ...) : 461.700€

Nytt byggprojekt: SeaScape resort - Finestrat, Benidorm - Costa Blanca

 • icon
  Badrum: 3
 • icon
  Sovrum: 3
 • icon
  Boyta: 104m2
 • icon
  Yta terrass: 7,5m2
 • icon
  Opp. solarium: 160m2
 • icon
  Simbassäng: Gemensam pool
 • icon
  Avslutade: 10-11-12 / 2020
 • icon
  Energicertifikat: I ansökan

Mer information och foton?

*
*
Finestrat

Finestrat hus till salu - Finestrat är en vacker kuststad som är bergig på samma gång. Den kombinerar den kosmopolitiska vädjan till sin mysiga och familjevänliga stranddestination "La Cala" med tystnaden i de 1410 meter höga topparna i "Puig Campana". Den gamla staden Finestrat ligger 5 kilometer från stranden på en kulle. Längs sluttningen går smala gator av moriskt ursprung genom vackra, vitkalkade och färgstarka hus.

Vill du besöka dessa eller liknande egenskaper? Boka tid för en inspektionsresa

FinestratMedvilla Spanje

Vill du ha mer information eller en tid? Ange informationsförfrågan nedan!

Vi kommer aldrig att ringa dig utan tillstånd! Du får först ett e-postmeddelande eller med ytterligare information

*
*

Hur vill du bli kontaktad?

När kontaktar vi dig bäst?

Medvilla Spanje

Platsen för denna fastighet är ungefärlig.

Ge mig den fulla informationen

Vi kommer aldrig att ringa dig utan tillstånd! Du får först ett e-postmeddelande eller med ytterligare information

*
*
Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.