2 Sovrum Radhus i Balsicas - Nybyggnad

Balsicas, Costa Cálida (Murcia), Spanien
85.000€

Ref: MVS-450 CCURMEAG VIL

Till Salu Balsicas - Radhus vid golfbana i balsicas, Murcia, Spanien

Ett radhus i två plan med elegant, klassisk och framstående konstruktion. Sierra Golf är ett bostadsområde byggt kring en golfbana. Det är en idealisk plats för dem som vill njuta av alla faciliteter inom komplexet och även skönheten den naturliga omgivningen. Utan tvekan kommer golfälskare hitta Sierra Golf som den perfekta platsen. Frodiga grönområden och en atmosfär av avkoppling i perfekt harmoni med miljön. Residencial Sierra Golf ligger nära byn Balsicas i regionen Murcia.

Vid havet finns en 35 km långa vita sandstränder utan de stora vågor som är vanliga i det öppna Medelhavet, här är den lugna, varma och grunda Mar Menor lagunen. Dess plats nära Murcia flygplats med bra klimat och-mer än 320 soldagar om årets gör Sierra Golf till en lugn och fridfull plats - perfekt för ett liv i solen.

Uppskattat pris inkl. Kostnader (Uppskattning inkluderar moms eller överföringsskatt, notarie, advokat, anmälningsavgift, ...) : 96.900€

Nytt byggprojekt: Sierra golf - Balsicas (Costa Calida - Murcia)

 • icon
  Badrum: 2
 • icon
  Sovrum: 2
 • icon
  Boyta: 147m2
 • icon
  Yta terrass: 45m2
 • icon
  Simbassäng: Valfritt
 • icon
  Avslutade: 2010
 • icon
  Energicertifikat: E

Mer information och foton?

*
*
Balsicas

Sierra golf Balsicas hus till salu - Balsicas är en liten stad nära motorvägen från San Javier till Murcia. Det finns en järnvägsstation och en busservice, vilket gör det till en idealisk plats att bo för att resa till andra delar av Spanien. Staden har två stormarknader, apotek, slaktare, fiskhandlare, bagare, bensinstationer och banker. Den trevliga Mar Menor med många vattensporter och det kristallklara vattnet i Medelhavet, golfbanorna i närheten, småbåtshamnen, den vackra naturen med bergen i närheten. Perfekt att njuta av det underbara klimatet i denna del av Spanien

BalsicasMedvilla Spanje

Vill du ha mer information eller en tid? Ange informationsförfrågan nedan!

Vi kommer aldrig att ringa dig utan tillstånd! Du får först ett e-postmeddelande eller med ytterligare information

*
*

Hur vill du bli kontaktad?

När kontaktar vi dig bäst?

Medvilla Spanje

Platsen för denna fastighet är ungefärlig.

Ge mig den fulla informationen

Vi kommer aldrig att ringa dig utan tillstånd! Du får först ett e-postmeddelande eller med ytterligare information

*
*
Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.