Penthouse 1: a raden vid havet Mar de Pulpi - fas 6

Mar de Pulpi, Costa de Almería, Spanien
329.000€

Ref: MVS-961 Pen 1 Vd F6 B1

Till Slu Mar de Pulpi phase 6 - Penthouse 1: a raden till havet Mar de Pulpi fas 6, Costa Almeria, Spanien

Här kan du välja mellan lägenheter med 2 sovrum och 2 badrum eller 3 sovrum och 2 badrum. Lägenheterna på bottenvåningen har en terrass och en privat trädgård, som på första våningen har en terrass och en mycket rymlig takterrass.

Mar de Pulpi kommersiella centrum omfattar flera restauranger, ett snabbköp, ett idrottscenter, ... Projektet erbjuder också en vackert anlagd park med vandringsleder och naturligtvis havet.

Mar de Pulpi 6 (1: a linje vid havet) erbjuder alla möjliga faciliteter: underjordiska parkeringsplatser, uppvärmd pool, vackra trädgårdar och vandringsleder, bubbelpooler, ... ..

Mar de Pulpi 6 är den första raden på stranden "Nardos", i närheten finns också stranden "La Entrevista". Dessutom finns det många små och stora vikar i denna vackra naturmiljö. Några av dem är trånga, andra platser du kan spendera privat hela dagen. Kort sagt, något för alla. En sak är säker: havet är alltid nära.

Uppskattat pris inkl. Kostnader (Uppskattning inkluderar moms eller överföringsskatt, notarie, advokat, anmälningsavgift, ...) : 375.060€

Nytt byggprojekt: Mar de Pulpi fas 6 - Pulpi (Costa de Almeria)

 • icon
  Badrum: 2
 • icon
  Sovrum: 2
 • icon
  Boyta: 95m2
 • icon
  Yta terrass: 24m2
 • icon
  Opp. solarium: 87m2
 • icon
  Simbassäng: Gemensam pool
 • icon
  Avslutade: 12 / 2019
 • icon
  Energicertifikat: I ansökan

Mer information och foton?

*
*
Mar de Pulpi

Mar de Pulpi är en blomstrande stad som ligger vid kusten i Almeria, Spanien, vid gränsen till Murcia. Så Pulpí har en fantastisk skatt, det är deras jätte Geode, som upptäcktes 1999. Det är en grotta helt fylld med kristaller av kvarts och ametyst som rymmer upp till 10 personer åt gången. Den har varit öppen för allmänheten sedan augusti 2019. Denna juvel av naturen är ett unikt fenomen på grund av dess storlek, perfektion och transparens i kristallerna.

Mar de PulpiMedvilla Spanje

Vill du ha mer information eller en tid? Ange informationsförfrågan nedan!

Vi kommer aldrig att ringa dig utan tillstånd! Du får först ett e-postmeddelande eller med ytterligare information

*
*

Hur vill du bli kontaktad?

När kontaktar vi dig bäst?

Medvilla Spanje

Platsen för denna fastighet är ungefärlig.

Ge mig den fulla informationen

Vi kommer aldrig att ringa dig utan tillstånd! Du får först ett e-postmeddelande eller med ytterligare information

*
*
Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.