Lägenheter första raden vid vattnet, Estepona, Málaga, Costa del Sol

Estepona, Costa Del Sol, Spanien
1.266.000€

Ref: MVS-926 WIM ND-PI-A12

36 lägenheter, som ligger på första raden på boulevarden och kusten, av olika typer och layouter, utformade för att möta kraven från de mest krävande kunderna. Och allt med en gemensam nämnare: kvalitet.

Exklusivitet som du kan andas genom hela byggnaden och som är tydlig att se från det ögonblick du går in i dörren. Projektets unikhet och elegans syns i takhöjden, golv till takdörrar, stora porslinsgolvplattor och användningen av varmt trä i sovrummen.

Lägenheterna har aerotermisk luftkonditionering och uppvärmning, ett system som använder effektiv och ekonomiskt förnybar energi. De är alla utrustade med samordnade hemautomationssystem för installationer, belysning och gardiner.

Domänen har en spektakulär trädgård på takterrassen med gemensam infinity-pool och jacuzzi, olika loungearealer, lounge, barnområde, fitness- och underjordiska parkeringsplatser och förråd.

Uppskattat pris inkl. Kostnader (Uppskattning inkluderar moms eller överföringsskatt, notarie, advokat, anmälningsavgift, ...) : 1.443.240€

Nytt byggprojekt: Darya Estepona, Málaga, Costa del Sol

 • icon
  Badrum: 4
 • icon
  Sovrum: 4
 • icon
  Boyta: 209m2
 • icon
  Yta terrass: 34m2
 • icon
  Simbassäng: Gemensam pool
 • icon
  Avslutade: 09 / 2020
 • icon
  Energicertifikat: I ansökan

Mer information och foton?

*
*
Estepona

Estepona hus till salu - Estepona, den vackraste staden på Costa del Sol. Inte lika vackert som naturligtvis Malaga, men den soliga kuststaden förtjänar utan problem andra platsen i rankningen av städer i detta södra spanska provins. Staden har officiellt cirka 60 000 invånare, eftersom många utlänningar upprätthåller ett andra hem här, är inofficiellt räknaren 100.000 själar

Vill du besöka dessa eller liknande egenskaper? Boka tid för en inspektionsresa.

EsteponaMedvilla Spanje

Vill du ha mer information eller en tid? Ange informationsförfrågan nedan!

Vi kommer aldrig att ringa dig utan tillstånd! Du får först ett e-postmeddelande eller med ytterligare information

*
*

Hur vill du bli kontaktad?

När kontaktar vi dig bäst?

Medvilla Spanje

Ge mig den fulla informationen

Vi kommer aldrig att ringa dig utan tillstånd! Du får först ett e-postmeddelande eller med ytterligare information

*
*
Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.